EuroCapital
  Forside Kontakt Søg
puljebil=extra bilrabat

Du kan få endnu større rabat gennem køb af en puljebil. Se månedens biler her.

puljerabat  ( nb!  ordningen er p.t. suspenderet)

Indkøbsgrundlaget er meget enkelt. Jo flere biler der købes, desto større er rabatten.  Vi giver nu vore kunder mulighed for at foretage indkøb i puljer, hvor rabatten kan maksimeres endnu mere end normalt. Igen skal vi dog pointere, at Capital Bilrabat er formidler og ikke sælger af bilerne, der leveres gennem en af os udvalgt autoriseret forhandler. Der er heller ikke tale om parallelimport. 

Vi samler interesserede købere sammen i pulje i en bestemt periode, hvorefter den lukkes.  Man kan selv bestemme individuelt m.h.t. farve og ekstraudstyr, anhængertræk osv. Tilmeldingen er ikke bindende. Man kan på ethver tidspunkt trække sig ud af puljen. Vi formidler din henvendelse til den pågældende autoriserede mærke bilforhandler. Her kan du endelig aftale de nærmere betingelser og underskrive en slutseddel mellem dig og forhandleren. Capital Bilrabat har sådan set ikke del i denne del af forløbet. Når slutsedlen er underskrevet er aftalen dog bindende for dig og forhandleren på helt traditionel vis.

Ring på tlf. 70203250, hvis du har spørgsmål.

OBS!
Selvom vor web steds  information normal er præcise , bliver vi af forsigtighedsmæssige grund nødt til at tage forbehold for priser, formidlingsmuligheder osv. - dvs. al information er "orienterende".


 

NB! Se vor forsigtighedsklausul mv. klik her