EuroCapital
  Forside Kontakt Søg
rabat på ny bil til private
Vi hjælper gerne privatpersoner til en rabat på nye biler - dog under visse forudsætninger.
Indholdet af denne web side er alene henvendt til et privat publikum.

Vi kan under visse betingelser hjælpe privatpersoner med rabat på nye biler

På grund af vore leasingaktiviteter mv. har vi et rimeligt godt netværk til bilforhandlere og bilimportører m.fl., som vore kunder også kan have glæde af. Netværket har givet os en bedre forståelse af de mekanismer for prisdannelse, kampagner og mulighed for at opnå rabatter der eksisterer på bilmarkedet  Denne service er nu primært rettet mod erhvervskunder.

Imidlertid kan privatpersoner dog også få glæde heraf under visse betingelser, som er skitseret nedenfor. 

Bilmarkedet  med priser, rabatter og udstyrsniveau ændrer sig hele tiden

Bilmarkedet er i bevægelse hele tiden. Priser, rabatter og udstyrsniveau på biler ændrer sig ofte hurtigere end selv bilforhandlere kan følge med i.  Vi ønsker ikke at blive fanget med en forkert pris for en bil eller blive anbragt i en umulig lagersituation, når vi taler om biler til privatpersoner. Derfor er det begrænset, hvad vi overfor en forbruger kan anføre af pris detaljer mv. på vore web sider.

Send derfor en forespørgsel ud fra dit bil ønske

Send os dine kontaktoplysninger med dine bil ønsker og  vore eksterne forbindelser vil herefter vende tilbage til dig inden for en til to dage med en foreløbig indikation af priser og bilrabat muligheder mv. Da priskalkulationer for biler er omfattende og tidskrævende. skal du ikke kontakte os telefonisk for en bilpris og en bilrabat, da vi ikke "ligger inde med" alle bilpriser. Udfyld i stedet  vor kontaktformular - "send dit bil ønske" , hvorefter du vil høre fra os, når priser, rabat mv. er beregnet.

Svaret du modtager fra vore eksterne kontakter er vejledende.

Vigtig forbrugerinformation - betingelser  for vor assistance

Vor tjenesteydelsen består alene i en henvisning til eksterne kilder, der kan hjælpe interesserede med information omkring rabatmuligheder og aktuel markedsinformation i forbindelse med et bilkøb.

Vore eksterne kilder har  tilknytning til en række bilforhandlere og importører, hvorigennem de har kendskab til priser, rabatter, demo biler og markedsforholdene i det hele taget.

Processen skulle gerne i sidste instans resultere i en introduktion til en given autoriseret bil forhandler, der vil kunne betjene den interesserede køber. Her kan den potentielle køber på helt  normal vis indgå en købsaftale med forhandleren direkte med underskrivelse af slutseddel mv.

 Vi er ikke sælgere eller forhandlere af biler. Vi påtager os heller ikke rådgiver ansvar. Man kan ikke købe bilerne via vor web sted, men udelukkende blive orienteret af de eksterne "fleet managers", der ikke lønnes af os, men udelukkende arbejder selvstændigt som formidlere, for hvilken de dog ofte modtager et honorar fra den bilforhandler, som de henviser kunder til.

Af forsigtighedsmæssige grunde  er vi nødt til at oplyse, at vi ikke påtager os ansvar for information omkring bilpriser, rabatforhold og muligheden for levering af den ønskede bil - også på grund af de meget svingende forhold i prisdannelsen og leveringsforhold på bilmarkedet.

Vi modtager ikke honorar for vor henvisnings- eller informations service.

En eventuel klage og fremgangsmåde i det hele taget over en bilhandel vil følge den praksis, der er gældende for en normal handel mellem en bilkøber og køber selv, som om denne selv har henvendt sig til den pågældende bilforhandler uden vor henvisningsservice. Dette web sted er ikke en e-handelsplads.

Samarbejdspartnere

I forbindelse med servicering af privat kunder er der etableret samarbejde med : Bl.a. Jørgen Staal Fleet Management, Dyssegårdsvej 73, 2870 Dyssegård - tidligere autoriseret nybilsforhandler og  offentlig valuar.

NB! web sider, der henvender sig til private er markeret med "Private" andre web sider er alene til virksomhedskunder.

Kontaktinformation

  • Bilrabat.dk
  • c/o EuroCapital
  • Postboks 157
  • 2860 Søborg
  • tlf. 70203250
  • tlf. 70203251
  • mail@capital.dk

 

BILLÅN - kan beregnes og søges her på www.BILKREDIT.dk