EuroCapital
  Forside Kontakt Søg
"send dit bilønske" - erhverv
Og få svar tilbage med oplysninger om dine bilrabat muligheder.

"send dit bilønske" - erhverv

Udfyld nedenstående kontaktformular og klik på "send" knappen nederst på formularen. Du forpligter dig ikke til køb af bil ved at indsende dit ønske til os. Vi er ikke sælgere af biler, men vi formidler gerne kontakt til professionelle "fleet managers", der kan assistere med oplysninger om rabat- og leveringsforhold og andre forhold omkring flådestyring mv.

Bilmærke og model - så præcist som muligt. Du skal også angive, om bilen er på hvide, guele eller gul/hvide nummerplader.
 Evt. ekstraudstyr
Alternativt angiv biltype, pladsforhold, prisniveau, diesel benzin etc. så kommer vi med et forslag til dig
Fortæl os, hvor langt du er nået i købs processen om du f.eks. 1. allerede har fundet bilen 2. overvejer køb af bil 3. blot ønsker rådgivning osv.
Hvis du har fundet bilen, hvilken pris har du fået tilbudt.
Angiv  om dit kørselsforbrug  er arbejdsrelateret  eller til "husholdningsbrug" og hvor mange km du kører om året
Ønsket leveringstidspunkt eller hvornår planlægger du at købe bilen
Kontakt person
Adresse, postnummer og by  og cvr nummer
Telefonnumre, hvor vi evt. kan ringe til dig.
Din email adresse, hvortil vi kan sende dig vores svar mail
Anfør de områder, hvor du mener vi kan hjælpe din virksomhed
Hvordan har du fundet frem til Bilrabat & Billeasing? Hvis du har set os på nettet oplys os venligst hvorhenne. Det vil hjælpe og meget i vor markedsføring.
Evt. supplerende kommentarer
 

 

 

kontakt forhold - du vil modtage email fra en "fleet manager" med pris- og rabatangivelse - du kan forvente, at han måske også vil kontakter dig med evt. supplerende spørgsmål til dit bil ønske.

alternativt bil forslag - kunne være årsagen til en kontakt til dig, hvis din ønskede bil er udsolgt, eller muligheden for en gunstigere model - rent pris- og rabatmæssigt - er til stede.

kontaktperson - emailen indeholder også navn og tlf. til kontaktpersonen, som du kan kommunikere med, hvis du ønsker at gennemføre en handel.