EuroCapital
  Forside Kontakt Søg
bilkøbet og vor service

Her kan du læse lidt mere om vor service samt

det består vor service af

Vi er ikke sælgere af biler. Vor service består i at formidle kontakt til udvalgte specialister, der har et indgående kendskab til bil markedet. Det er ofte personer, der selv har været mangeårige ejer af f.eks. en bilforretning. Og har derigennem god viden om biler og en særlig indsigt i de aktuelle markedsforhold. De har endvidere erfaring i flådehandler. Gennem deres kontakt til bilforretninger og bilimportører kan de hurtigt beregne avance og rabatmuligheder for en given bil.

Selve købet af bilen, og  indgåelse af bilhandlen, sker mellem kunden og den pågældende autoriserede bilforhandler direkte - dog efter specialistens anvisninger.  Men du behøver ikke at "prutte om prisen", hvilke er en lettelse for mange bilkøbere. Som bilkøber har man som kunde jo ikke en normalt indsigt i prisavancer mv. for en given bil, og konsekvenser for beregningen af registreringsafgiften ved eventuelle bilrabatter osv.  For normale "husholdnings biler" kan rabatten ofte svinge mellem kr. 0 og kr. 50.000,-. For enkelte udvalgte flåde biler, der også skal anvendes til lidt firmakørsel, kan rabatten ofte være helt op til kr. 70000,-.

Dialog og vor forsigtighedsklausul. Du vil være i dialog med den anviste "fleet manager" i hele forløbet, hvilket du kan have glæde af i forbindelse med valg af bil, udstyr osv. Selvom naturen i vor dialog med dig som kunde i realiteten også er en form for vejledning og rådgivning, må vi dog alligevel af forsigtighedsmæssige grunde gøre opmærksom på, at vi ikke kan påtage os et rådgiver ansvar.  Skulle du f.eks. efterfølgende finde en bil, der med rabatter  tilsyneladende er billigere end det du har handlet din nye bil til, kan vi eller de tilknyttede fleet managers m.fl. ikke drages til økonomisk ansvar. Handlen er alene mellem dig og den autoriserede bil forhandler.